УСЛУГИ

нашите услуги се секогаш во служба на нашите пациенти, нудејќи го најдобриот квалитет
05

ДЕНТАЛНА ИМПЛАНТОЛОГИЈА

Дали сте загрижени поради недостаток на некој заб и уплашени од процесот на повторно создавање на здрава насмевка? Не грижете се. Денториа има вистинско решение за вас.

.

06

ZIRKON БЕЗМЕТАЛНА КЕРАМИКА

Безметалната керамика е изработена од еден вид на метал- зиркониа. Тие моментално се најпознати и најпопуларни бидејќи ниеден материјал не може да ја долови нејзината важност во естетиката и цврстината на коронките и мостовите, постигнувајќи најголема сличност со природните заби пропуштајќи ја светлината низ него.

04

ДИГИТАЛЕН 3D ОТПЕЧАТОК

За полесно и навремено решавање на сите стоматолошки дилеми и проблеми кај пациентите, Денториа располага со апарат за дититални протетски мерки Apolo Di Sirona. Тоа е специјално развиена интраорална камера (скенер) за дигитални и прецизни 3д отпечатоци.

ДЕНТАЛЕН ТУРИЗАМ

САКАТЕ ХОЛИВУДСКА НАСМЕВКА?

dent03-min

We Are Serious About Your Smile

Ординацијата ПЗУ Денториа е синоним за здравје, практично размислување и секогаш во служба на пациентите.
СРЕЌНИ КЛИЕНТИ
90%
КВАЛИТЕТ
99%
ПРОФЕСИОНАЛНОСТ
100%

ПАРТНЕРИ